Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом Доналд Тръмп ухажва привържениците

...
Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом Доналд Тръмп ухажва привържениците
Коментари Харесай

Тръмп агитира сред най-твърдите си привърженици

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом  Доналд Тръмп ухажва последователите на оръжията на годишната среща на тяхното авторитетно лоби - НРА, в Далас (Тексас).

Това съобщи Агенция Франс Прес.

Агенцията отбелязва, че това става в разгара на акцията му, която включва обиди против Джо Байдън и подправената доктрина, че изборите през 2020 година са били откраднати от демократите .

Между две чувания по наказателния му развой в Ню Йорк някогашният президент на Съединените щати (2017-2021 г.) и претендент на републиканците се възползва от уикенда, с цел да пропагандира пред най-ревностните поддръжници на правото на владение на огнестрелно оръжие, залегнало във втората корекция на Конституцията на Съединени американски щати .

В следобедните часове той приказва на годишния конгрес на водачите на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия (NRA) в Далас (Тексас).

77-годишният някогашен президент републиканец има специфични връзки с Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия (NRA), която му заплати десетки милиони долари за победната му акция през 2016 година
 Тръмп упрекна Байдън в властническо ръководство на администрацията
Тръмп упрекна Байдън в властническо ръководство на администрацията

Въпреки че самият той е получавал същите обвинявания

Докато Джо Байдън дава обещание да предприеме дейности за възбрана на полуавтоматичните пушки, които се употребяват при най-смъртоносните убийства, Доналд Тръмп дава обещание опазване на статуквото и желае още веднъж да бъде претендентът на притежателите на оръжия в Белия дом.

" Демократите желаят да им лишават оръжията и ще ги лишават ", сподели Тръмп в петък в Минесота.

" Президентът Байдън и аз ще продължим да се противопоставяме на оръжейното лоби, с цел да запазим сигурността на американците, до момента в който Доналд Тръмп ще продължи да жертва сигурността на нашите деца и нашите общности, с цел да задоволи личните си специфични ползи ", отговори вицепрезидентът Камала Харис.
 Камала Харис одобри спор против вицепрезидента на Тръмп
Камала Харис одобри спор против вицепрезидента на Тръмп

Веднага, откакто републиканците разгласят публично претендента си

В събота Джо Байдън отпътува за щата Джорджия, който той завоюва с малко през 2020 година, по-специално с цел да пропагандира измежду афроамериканските гласоподаватели , които са от решаващо значение за успеха му през 2020 година В неделя той ще направи послание към студентите в Морхаус, прочут университет за чернокожата американска общественост.

Обръщението на Доналд Тръмп към НРА идва в сложен миг за асоциацията.
 Байдън подписа за възбрана на съветския обогатен уран
Байдън подписа за възбрана на съветския обогатен уран

След 90 дни рестриктивните мерки върху доставките на горивото за реактора ще влязат в действие

Тя загуби емблематичния си президент Уейн Лапиер, който подаде оставка през януари преди гражданския си развой в Ню Йорк, където беше приет за отговорен от правосъдното жури в корупция и неприятно ръководство, с финансово обезщетение от над 4,3 млн. $ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР